Friday, November 28, 2008

Fillipinas sexspalt #2 "Fontänorgasm"

Fillipinas sexspalt
Här kommer uppföljningen på Fillipinas sexspalt här på Belladonna bloggen. Vi fick tusentals svar på hennes förra inlägg, det tackar vi för. Fillipina går vidare och utforskar gränslandet mellan det förbjudna och accepterade, allt för att tillfredställa läsarnas nyfikenhet och inspirera till nya sköna äventyr i julstressen.
Fillipina vill också meddela alla att hon och "Fred Slice" ska åka till Grand Canaria över Julen. Slice har gått hela veckan och oroat sig för han ska transportera ner julgranen. Dhl har bestämt sagt nej, då Eu reglerna förbjuder svenska vikinggranar att sprida sina kottar på Spansk mark. Slice har förhandlad med tveksamma personer i plant branchen som har lovat att ta hand om problemet.

Fontänorgasm
En sexuellt upphetsad kvinna kan få utlösning. Det kan komma små stänk eller en stor stråle. Mängden varierar från några droppar som knappt märks, till motsvarande fylld Whiskeglas. Fontänorgasmen uppstår när Skenes körtlar, som sitter på var sin sida om urinröret, tömmer sin vätska i samband med orgasm. Kvinnor som får den här sortens utlösning har i allmänhet bättre bäckenbottenmuskulatur än kvinnor som inte upplever den.

Den här vätskan kommer från urinröret men är alltså inte urin utan en ejakulationsvätska, fontänorgasm innebär alltså inte att man skulle ”kissa på sig” som en del tror.. Den här vätskan kan också skiljas från lubrikation -den fukten som utsöndras från slidans väggar då en kvinna blir sexuellt upphetsad. Den fungerar som ”smörjmedel” för att det ska kännas skönt när man har sex.

Att få en fontänorgasm är visserligen en skönare, mer intensiv form av orgasm än den vanliga men många tjejer tycker att det är obehagligt eftersom de förknippar det med att kissa ner sig och många gillar inte heller att det blir fläckar/blött.

vissa får det lättare om de har "värmt up" men en vanlig orgasm... sen så e det bara o lägga sig i en kudd hög och leta efter sin G-punkt. (ligger ungefär 3-4cm up i främre väggen) för att nå den måste man tryka hårt.... vid en punkt kommer ni känna att ni behöver kissa.... stanna inte då bara fortsätt... då kommer du förhoppnings vis få fontän orgasm... om inte så kommer du få en G-punkts orgasm som e mkt starkare än en "vanlig" orgasm.

Tekniker

Att stimulera g-punkten kan tära på arm- och handmusklerna. Genom att använda sig av olika tekniker kan man slappna av vissa muskler och låta dom vila medans man fortsätter att stimulera henne. Här kommer fyra basic-tekniker.

Smek fram och tillbaka
Med pekfingret+långfingret eller med långfingret+ringfingret smeker du g-punkten fram och tillbaka i henne. Vet du inte exakt vad som fungerar bäst eller vill du skapa en liten förväntan kan du köra 20-100 långsamma med lätt tryck, 20-100 med medium tryck och 20-100 snabba med lite hårdare tryck.

Cirkel
Med fingarna, gå i en cirkel över området. Även här kan du köra med 20-100 grejen.

Kom hit!-rörelsen a.k.a. Spidermantekniken
KLIPP NAGLARNA och om det som är kvar av dom är vasst, fila ner dom. Du vill "gnugga" - inte skrapa (aj aj). Jag föredrar ringfingret och långfingret för då har jag bäst kontroll och jag blir inte lika trött av det. Mitt pekfinger och lillfinger är längs fittans blygdläppar nedåt mot anus, tummen på hennes vänstra lår (jag är högerhänt och är på hennes högra sida). Med en "kom hit"-rörelse drar du fingrarna över g-punktsområdet om o om igen.

Upp och ner kombinerat med kom hit!-rörelsen
Min favorit. Snabb och intensiv stimulation - orgasm nästan direkt. Man gör det inte uppochner utan man går upp och ner med handen/handleden samtidigt som man gör kom hit-rörelsen. Hennes kropp kan också börja gå upp och ner, om det händer lägger du bara din andra hand på henne. Anledningen till det är för att det blir mer kraftfullt och intensivt när hon går med din hand. Men om hon känner att det är för intensivt så låter du henne vara.


Tips
När du börjar få mer kontroll över sprutorgasmer/fontänorgasmer och g-punktsorgasmer kan du applicera dessa tips för att göra det ännu mer trevligare för er.

Retas
När du märker att hon är på väg att få en, sluta stimulera henne. Ha kvar dina fingrar i henne. När hon gått "ner" lite, fortsätt att stimulera henne. Då gör du så att hennes orgasm kommer bli ännu kraftfullare.

Vila
Efter den första sprutorgasmen, låt henne vila lite innan du fortsätter och ger henne en till. Se till att du inte väntar för länge dock så att hon kommer ner från hennes "euforiska" tillstånd som hon kommer vara i. Men hon behöver andas lite mellan dom alternativt säga till när hon inte orkar få fler.

Träna PC-musklerna
Det är bra för kvinnan att träna pc-musklerna eftersom det gör det enklare att få en sprutorgasm och den känns även kraftigare då. En mindre omfattande guide om det är under bearbetning, det är bara finputsningen kvar.

Have Fun!

//F.Belladonna

No comments: