Monday, December 8, 2008

önskelista


Här kommer BellaDonna trackers julklapps-lista

  • Uffe: Året julklapp är en upplevelse, vi i Belladonna uppsökte ett företag i veckan för att hitta en present till garage kompisen Uffe som sista tiden har verkat lite bitter. Vi har dragit den analysen att att han får för lite..upplevelser. Uffe har suttit med kaffekoppen och klagat över diverse saker i samhället. Så vi i Belladonna har hittat receptet, surfa efter ett stridsplan. Vi valde bort simma med vithajjar, middag med svenska akademin, storhandla på rinkeby torg och bestiga kaknästornet. vi tror att Uffe efter den här upplevelsen kommer vara som nyfödd, utan fördomar och villig att älska igen.

  • Fuchs: Amatörläkaren Fuchs gillar och experimentera med läkarkonsten. Likaså är hans nyfikenhet för det motsatta könet obegränsat. Han har under en längre tid samlad intressant anatomi litteratur för att fördjupa sina kundskaper i ämnet. När Fuchsen första gången fick syn på den här innovationen var han på Rusta för att köpa rostfria insexsskuvar till sin gröna sportster, Rusta som då reade ut kameran för 299:- hade inte sålt en enda. Så gör nu Fuchsen och Rusta en bamsetjänst och lys upp deras jul.

  • Fillipina: Fillipina som vart blixtförälskad i allas våran Slice är lite frustrerad, Först försvann Slice på en resa till Amerika och sen har han nästan bosatt sig i garaget med Belladonna boysen. Det är väl inte att sticka under stolen att hon börjar bli lite less. Så här i sin ensamhet längtar hon efter lite tröst, någon att leka med. Det tycker vi att du eller tomten kan ställa upp på , de e hon värd.

  • Pete: Pete som är lika närvarande i garaget som en golvmopp. Han har skaffat sig en partner, vi minns tider då han satt i timmar och rengjorde förgasare (Som fö såg till att motorerna rasade några timmar senare till kostnader av 1000 tals kronor) Näe nu har han fullt upp med sin nya kärlek... Kevin. Peter önskar sig ett par feta mackor som gör att han kan hålla jämna steg med Kevin, Schäfern när han tar några av dom milslånga promenaderna varje dag.

  • Nat: Nat, Belladonnas nya supporter gillar ostbågar och korv, men det kan man ju inte önska sig i julklapp..Så hon läste om en konstnär som gör dockor på beställning. Man fyller i ett formulär om sig själv skickar in det via mail, och vips så kommer look alike dockan på posten. Bli inte rädd för henne, hon vill bara väl. Liten men farlig.

  • Speedy: Ja det tar på krafterna att sitta och skriva sånt här skräp, då kan det vara skönt att vila händerna på något mjukt. Det är bara tonårsbrudar och Belladonna trackers som bloggar och de blir man glatt påmind av den presenten, att man inte är ensam att sitta och skriva om nånsens. Snälla tomten, snälla..

  • Robin: Robin som har Facebook blockat på sin arbetsplats har inte så mycket o göra på dagarna. Han önskar sig sysselsättning han kan pyssla med när han drömmer sig bort till soliga landsvägar på sin nykittade tracker. Robin som fö är Belldonnas trackers filmklubb-ansvariga och direktlänken till landet i väst kan meddela att våran musa är nominerad till en Oscar för bästa BI-roll .

  • Slice: Behöver man ens kommentera den här önskningen..? Förutom att Slice har lovat att låna ut dom till Speedy om han tar upp sin speedway karriär igen( Pete, Speedys mek lovade att han lätt går och köper dom om så är fallet). Its nice to know that Slice is safe, skickade vi till tomten ifall han inte pratar svenska.

No comments: