Tuesday, December 30, 2008

Öppet köp?


Nu kan vi avslöja
Belladonna trackers
absoluta favorit julklappar


Slice önskade sig två saker..En finurlig läsare lyckades kombinera dom båda på ett imponerande kreativt sätt. Ride with style Slice..

Våran alldeles egen jordenruntfarare Fredrik fick en mycket avancerad Gps från Svenska Eriksson i Sumpan (Kontoret har tyvärr fått stänga då deras utvecklingsavdelning är lite för långsam..). Med den här julklappen kommer han aldrig åka vilse igen.

Fucksen är Belladonnas egen tekniknörd, han hade önskat sig en stereo från Svenska Eriksson i Sumpan (Kontoret har tyvärr fått stänga då deras utvecklingsavdelning är lite för långsam..) . Däremot hade det blivit ett problem i hans mailprogram och tomten fick samma önskemail 10 ggr. Så är det nån som vill köpa en stereo billigt, hör av er.

Rob som önskade sig en flaska Bourbon vart först lite besviken när han öppnade den här hårda klappen med prylar från Svenska Eriksson i Sumpan (Kontoret har tyvärr fått stänga när deras utvecklingsavdelning är lite för långsam..men efter den senaste försäljningssuccén, mycket tack vare all publicitet här på bloggen har Nokia köpt rättigheterna och flyttat tillverkningen till Fucksens födelsestad i Polen ) Belladonna har samlat ihop under ett år till denna magiska maskin som man kan kalibrera och tuna in sina relationer med, maskinen fick fem plus i senaste Teknikens värd. Resten av Belladonna gänget har också beställt en..

Den här fantastiska hjulklappen fick Speedy av sina grannar efter ha lyckats klippt tre barnvagnar och två pensionärer under sommaren. Nu spår grannskapet en trygg sommar med säkra gator. Ett gott 2009 siktas på söder.

Det här va en liten Bonuspresent från Belladonna garaget till speedy som seriöst har problem att kordinera sina tillhörigheter. I nyckelknippan finns en liten gps sändare, fungerar även bra och ta reda på vad man sov kvällen innan om minnet skulle svikta.Muffe som länge gått och klagat på sin bostadssituation vägrade göra någon julklapps önskning. Men kreativa Belladonna kompisarna har lösningen på Muffes ångest över öststads stämningen i Fredhäll. Istället för att söka lägenhet, flytta, måla om och lära känna nya grannar, så varför inte bara sätta på sig ett par svarta solglasögon och slippa se skiten. Vi ser och hör fram emot en glad och munter Muffe som glider ner i garaget. Samtidigt chicks, kan ni föreställa er en hetare dude än Muffe i par kolsvarta Rayban. Bonus material...

Muffe som jobbar 10-15 timmar om dygnet med tysk ingenjörs precision har länge drömt om en kulturresa till en ö i fjärran. Men då det hektiska schemat förhindrar det har en hemlig beundrare gett den lyckligt lottade Muffe en riktig omgång av Marockanska specialiteter.

Thank you Santa// Belladonna trackers

No comments: