Tuesday, January 27, 2009

Charity workers Belladonna

Belladonna är inte sämre än Pamela Anderson , För ett par veckor sen Auktionerade hon ut sin använda trosor för välgörande ändamål. En betydande summa dollar gick till djurrätts organisationen Peta. Belladonna är snabba i svängarna och hänger på Charity trenden för att lätta på sitt samhällssamvete. Under våren kommer alla i Belladonna auktionera ut ett par av sina favorit kallingar för hedersvärda ändamål. Först ut är Speedys Calvin Klein, något missfärgade av en röd julduk från förra året.

Det här unika exemplaret av Calvin Klein är inskaffade på Broadway i Newyork för 9.95. Dom har under sin verksamma period tjänstgjort i bla Rio, Tokyo, Havanna och nu är dom garanterat inte tvättade på en månad för att värna om äktheten.

Vill du bli ägare till Speedys fantastiska exemplar, lägg ett bud i comments och kryssa av, bli en bättre människa i nyårslöfteslistan.

Ps: Vad med och rösta fram ändamålet för våran insamling

1. Ny näsa till Slice som efter ett visst barbesök fick snoken riktat mot Sunbyberg.
2. Nya bröst till Belladonnas favorit smiskis Nat.
3. Investera i en avancerad tvångströjja till speedy, med tillhörande gaggboll, så att man äntligen kan få tyst på karl.
4. Gratis kokain under ett år till alla Stureplans brats, så att deras föräldrar kan använda sina tillgångar till att bygga upp Sverige igen.
5. En Ny ambulans till Gaza
6. En hel regering köpt från ett kokainland i Sydamerika, som bara är intresserade av mutpengar och skiter i förseelser som för små reggplåtar och motordecibel.
7. Resurser till att bygga upp ett nytt departement med tusentals slipsklädda byråkrater som ska censurera bloggsvärens idiotiska och menlösa innehåll, som inom kort kommer ha bevisade cancer framkallande effekter.
8.Eget val

//P.Belladonna Connoisseur of dirty panties

4 comments:

Anonymous said...

100kr. Magda

Anonymous said...

Haha, dom där känner jag igen, och vi stötte på varandra för 4 år sen..
C.

Kattis said...

100 spänn?, det e ju fan speedys kallingar vi snackar om! ja tar dem för 500kr..

P.Belladonna said...

Kom igen..500 spänn? Step up foaks..
//P.Belladonna