Sunday, January 4, 2009

Dualism och vi

Många tror att att Belladonna bara är ett gäng galna suputer med oljiga händer och med vars sexdrift man kan driva kärnkraftverk med, med det stämmer inte, vi är känsliga varelser och intellektuella också. Därför vill vi dela med oss av våra favoritböcker för att bevisa hur nyanserade våra själar är. Dela gärna med dig av dina bekymmer och problem, vi lyssnar alltid. Belladonna is always there for you.

Våran alldeles egen antropolog Muffe vet allt om främmande kulturer, han fängslar alla i Bella donna med sina visdomsord och insikter om det multikulturella samhället.


Slice lite oväntade hobby, när han inte bygger hojjar, visar sin nakna kropp (vilket iof han gör mest hela tiden) så smygar han runt i Sveriges skogar och samlar ödlor. Visst är han fantastisk.

Individualisten och anarkisten Speedy betalar hellre allmosor till Planka.nu än till olycksdrabbade länder i tredje världen. Han eviga motstånd mot etablissemanget är oerhört påfrestande för sin omgivning som ständigt får ställa upp och rädda honom ur diverse pinsamma situationer. Men innerst inne så kämpar han bara för den lilla människan i den stora världen

Robs handbok i hur dricker man och bygger dom snyggaste motorcyklarna på jorden, samtidigt. Han gör dom kvinnliga besökarna knäsvaga och generande när han ständigt bjuder in till "personalmöten". Vi i Belladonna blir också knäsvaga, men av en helt annan anledning. Rob är godheten personifierad och det ligger som en aura över hela Belladonna.

Fucksens, våran alldeles egen poet och melankoliker lyssnar på själmordbenägna Kentlåtar och muttrar över ....ee allt. Det ingen vet om är att hans familj flydde från ett krigsdrabbat Polen med en cirkus. Fucksens pappa en känd jonglör gömde fucksen bland bollar och dromedarer och kom till Sverige när Fucksen va 5, men det va inte förr han kom till Belladonna han hittade ut, jag menade hem. Så efter 2 flaskor märkligt producerat importvodka från polen så åker Kent ut och discon på..YMCA....


//P .Belladonna

No comments: