Friday, January 23, 2009

"Wet panties contest"

Fre den 20 feb. kan Belladonna trackers stolt presentera årets stora händelse, "Wet panties contest". Under kvällen kommer Belladonnas favoritsmiskisar bli nedsprutade av Slice in his checker flag cape, ackompanjerad av Fucks på Fiol. Slice har varit på studiebesök hos södermalms Brandförsvar för att få en grundkurs i att hantera "Slangen".
Belladonnas jury bestående av Speedy , Rob och en hemlig superkändis, kommer rösta fram det bästa framträdandet baserat på 1.Konstnärligt uttryck 2.Danskoreografi 3.Och valet av HOT couture. Biljetter till evenemanget släpps snart och priset startar på 500:- beroende på sittplats. (Belladonnas fanklubb=gratis)
Det fabulösa förstapriset består av hela entrékassan plus en romantisk middag med juryn.

Tillhör du gruppen "Belladonna smygis" som läser bloggen när mamma, flickvän eller frugan är i tvättstugan så är det dags "komma ut", acceptera din Belladonnaism! När du gjort det är steget inte långt till en helkväll in the Dungeon. Nyfrälsta Belladonnor har förtur på dom extremt exklusiva biljetterna, skriv bara "Home at last" i din bokning.

Ps. För alla ultrafeminister och Belladonna smiskisar kan vi i framtiden utlova en manlig version av ovanstående event, med alla Belladonna boysen nyrakade i rampljuset.


Join the facebook group for more information:http://www.new.facebook.com/profile.php?id=697532016&ref=name#/group.php?gid=102873515050&ref=mThe man with the slang.

//P. Manager of Belladonna social enginering.

12 comments:

Anonymous said...

Kommer när det är karlarnas tur...

Anonymous said...

Jag vill vara med och dansa. var anmäler man sig?
Fia

Anonymous said...

Jag vill också var med dålig information hur man anmäler sig. Hur mycket är första priset? N.

Anonymous said...

Perverst...vem går loss på det här?

Anonymous said...

jaag, var köper man biljetter?

P.Belladonna said...

på svar till anonym, Kommer när det är karlarnas tur...? så ka vi glädjande berätta att Rob & Speedy har fått det övriga gänget till gymmet för att jobba fram en värdig form inför eventet, som blir av när ölmagarna är historia.
//P. Belladonna

Anonymous said...

Haha, jag är lagt lite åt båda hållen, får man komma båda kvällarna?
Mats

Anonymous said...

era sjuka djävlar ni borde låsas in...

Anonymous said...

Hej jag heter Mia och är pressansvarig på Lindex, hör av er om ni är intresserade av klädspons, Tycker det här låter som en underbar ide.

Mia@lindex.se

P.Belladonna said...

Kul Mia att du tycker det, Hör av mig.

//P.Belladonna, chief of public relations

Anonymous said...

Hej jag heter Karin och är ledare för Arlanda jets cheerleader lag, jag undrar om det finns plats kvar, i sådana fall skulle jag vilja anmäla hela laget, vi är ca 10p är det möjligt?
Mvh Karin Wiktorin

P.Belladonna said...

Tack Karin för ditt samtal, vi ses den 12e, hälsa tjejerna hjärtlig välkomna från alla oss i Belladonna