Monday, February 2, 2009

Live your dreams or die

Före

Folk sprider rykten om att det jag skriver inte skulle vara sant...? Men vänta, kan inte drömmar vara sanna...? Här kommer i alla fall en dröm som är sann, jag menar en historia som är sann.

En kär vän stannade till efter jobbet på ett fredagshäng på Belladonna. Innan han visste ordet av kryllade Belladonna dungeons av halvnakna nitade smiskisar. Några visade upp sina nyinköpta boobs för speedys kamera medan andra dansade halvnakna runt med Slice (eller vänta var det Slice som va naken..ja skit detsamma, tillbaka till historien). Min vän såg ut som en fågelholk där han satt i soffan i det mörka hörnet. Festen tog slut och min vän vinglade lycklig hem efter 12 öl och 7 timmar i soffan. Dagen efter glider han in i sovrummet för att få lite kvalitetstid framför datorn med Belladonnabloggen utan sin fru, men när telefonen ringer i hallen så glömmer han stänga ner fönstret. Efter ett kort samtal med mormor smyger han tillbaka till sovrummet för att fortsätta med sitt pysslade, men till sin fasa upptäcker han frugan framför datorn... Hon vänder sig om och skjuter raketer in i min väns samvete. Min vän stammar och förklarar att han inte hade något med dom avklädda smiskisarna att göra. (Parentes 1. Låt för guds skull inte din fru få se bloggen, det kan förstöra en av dom få livlinorna du har kvar till ditt sanna jag.)
Två veckor gick och min vän tog sin fru till Ikea, åkte på familjeträffar och lagade frukostar på sängen, tills en kväll då han inte kunde tränga bort Belladonna abstinensen "Älskling jag tar en promenad med hunden" säger min vän i låg ton för att inte väcka för många björnar, total tystnad från sovrummet, han lägger försiktigt handen på ytterdörrshandataget. Då hör han frugan kommer rusandes ut i hallen och kör antarktisblicken i min mjuka varma väns ögon "Ska du hälsa på Speedy ? " halvskriker hon. Min vän kan omöjligt ljuga och piper " Ehhh jaa tänkte slinka förbi och sejja hej lite snabbt" "Till SYNDENS NÄSTE !" utropar frugan argt "ALDRIG I LIVET". Min något skärrade kompis fru förklarade antingen så fick han välja henne eller Belladonna..
Det är här jag är tvungen att börja ljuga lite, för annars hade det blivit en alldeles för sorglig historia. Min vän bröstar upp sig och med stake i rösten förklarar han ingående och passionerat att han mycket hellre väljer Belladonna framför sin hysteriska manipulativa fru. Ridå, lyckligt slut.

Sanningen är dessvärre att han med hakan i bröstet gick tillbaka och satte sig framför körslaget på tvn. I samma ögonblick förlorade han sin manlighet och förvisades till att leva sitt resterande liv i en drömvärld och inte en värld av drömmar. En man skapas av dom drömmar han lever ut och inget annat.

Efter

Ps. Min vän, fd.duktig speedwayåkare (speedwayen som han också fick sluta med för ha tid och ta hand om hunden) är inte den ende som gått relationsdöden till mötes och han skulle lika gärna ha varit en smiskis, sådesa alla feminister.

//P. Belladonna beliver of true love, Belladonna love

3 comments:

Anonymous said...

Det är fascinerande och se hur länge människor kan hålla kvar vid sina förljugna relationer för att bibehålla lite lugn och trygghet.
Mike the dike

whitetrash said...

Vi får ju smyga inför våra pojkvänner när vi läser den här bloggen :O

JF Sebastian / Ysterkvisten said...

Så går det när man är rädd och kärleken (om den finns kvar) är på olika nivåer. Man kan bara älska jämnlikt, allt annat skiter sig. Älskar man från underläge blir man rädd, älskar man från toppen kanske föraktfull.
Jag är nöjd att ha en flickvän som gillar att jag bygger en hoj. Bra terapi säger hon, undrar vad hon menar???

Baanan