Tuesday, March 3, 2009

The secret society


BDT Member # 67

BDT Member # 68

BDT Member # 69

Orättvisorna växer på jorden men det gör också "Belladonna love army". Balansen mellan gott och ont är räddat då vi kan informera att tio nya Love Warriors har anslutit sig till BDT. Många frågar oss hur blir man en Belladonna. Ritualen har fram tills nu varit helt hemlig men nu har vi bestämt oss för att avslöja exakt hur den går till:

BDT väljer varsamt fram unika representanter för kärlek och rättvisa (tolkat efter BDTs manifest). Vi samlas i the Dungeon för initieringsritualen, som börjar med att alla deltagare får en lapp där de skriver ner en kroppsdel, alla lapparna läggs sedan ner i ett krus. Efter att dom blivande Belladonnorna har dragit varsin lapp och läst upp den så får aspiranterna den dragna kroppsdelen sprayad med BDT namn. När allt har blivit dokumenterat signerar dom nymålade Belladonnorna golvet i the Dungeon med en fet tusch penna...cirkeln är sluten. Varje nybliven Belladonna får en hemligt tag med ett nummer som verifierar deras sin exklusiva medlemskap i BDTs hemliga inre sällskap.

//P.Belladonna Chairman of a secret society.

Ps. Hur man blir Belladonna som dude läser du här.

2 comments:

DP Race Tech said...

Lite som Gabbe & Vingel gjorde när vi tryckte upp stringtrosor med "Property of Skitskraj MC" som dom delade ut till "teens" på kampingen i Sunne, slutade med att någons farsa hotade med att döda någon men efter en slurk "styrfladder" så redde dom ut det men om jag inte minns fel så blev det fler dödshot från farsor och gänget flydde scenen...

DP says: www.skitskraj.se

Oliver said...

WHOA!