Wednesday, April 8, 2009

BTD moral department

Bloninbella på Laroy förra helgen

"Socialtjänsten kopplades in efter anmälan(?) om spritinläggen i Bloninbella bloggen blev för många. Nu har socialtjänsten reagerat mot Blondinbellas festande.– De ringde mamma och ville utreda, säger Isabella Löwengrip. Isabella Löwengrip, mest känd som succébloggaren Blondinbella, fyller 18 år först om två veckor. Men hon har redan festat flitigt. Mingel, drinkar och vinkvällar med kompisarna – allt har dokumenterats i 17-åringens blogg. För en tid sedan grep socialtjänsten in. – De ringde hem till min mamma och ville utreda det, säger Isabella Löwengrip. Socialsekreteraren ställde frågor om Blondinbellas alkoholkonsumtion. – ”Hon dricker ju mer än en vuxen”, sa de, säger Isabella Löwengrip." Aftonbladet

Hahahaha låt tjejjäveln dricka för faan..Och när hon har fyllt 18 så kan hon komma ner rund och fin till Belladonna dungeon och bli "ompysslad".

Ps. SENASTE NYTT! Social tjänsten överväger att starta en avundsjuk-department då det är kliniskt bevisat att det är den vanligaste sjukdomen i Sverige. Den kommer proaktivt bearbeta alla framgångsrika kreativa människor att bli minde aktiva, men samtidigt hjälpa alla dom skit snackande stackarna som har tillvaron uppstoppat i röven. Sammantaget så ska vi få en lugnare mer balanserad tillvaro att leva i.

//P. Belladonna antisocial-arbetare

No comments: