Friday, October 2, 2009

Freedom of speach


"Skriv vaaa faan du vill... så länge det inte upprör folk, så resonerar dom flesta människorna. Men det här kan jag ju inte skriva..? Tänk om min chef , familj, etc blir upprörda". Ok du kanske har en lite annorlunda uppfattning på livet än din omgivning..? Men tänk om du tillslut blir så formad av vad din omgivning tycker och accepterar, att du tillslut tänker och agerar det som förväntas.
Människor ogillar oliktänkare av sin natur och har programmerat i generna att förtränga dom. Så har du något annorlunda att komma med, skriv eller säg det inte , do it th BDT -way and stick it up their asses..

BDT representerar inte det fria ordet utan den fria människan. Men detta är också en paradox: det är de friaste människorna som är de mest instängda..instängda på grund av att människor med fördomar, begränsningar, och omotiverade regler som gör allt i sin makt för att bibehålla dom stagnerade normernas status q och kväva den fria individens röst.

Men hur farlig kan den vara att låta folk få tycka till och göra sin egen grej, oavsett uppfattning och handling? Ja förmodligen skulle det bli katastrof, för tänk om vi levde i ett samhälle där man uppskattade fritänkare, då skulle ju varenda politiker och polis få kicken , snacka om massarbetslöshet! Men BDT har hittat på en gigantisk yta i Småland där hela den sparkade tjänstemannakåren kan odla stora Svenska söta jordgubbar, vilket lyft för det svenska samhället.

Så skulle du mot all förmodan läsa det här och bli upprörd, då kan jag meddela dig att du har plats på åkern till sommaren och har gjort din livs största felnavigering, du borde för ett ögon blick få erfara hur det känns vara på en plats där det är du inte känner dig accepterad.

//P.Belladonna without beans there are no sunshine

No comments: